Η απόλυτη φυσική ισορροπία ανθρώπου και περιβάλλοντος. Στοιχεία συνδεδεμένα, αμφίδρομα με την υγεία. Αυτό είναι το κύριο μέλημα, ο στόχος και το όραμά μας

Η απόλυτη φυσική ισορροπία ανθρώπου και περιβάλλοντος. Στοιχεία συνδεδεμένα, αμφίδρομα με την υγεία. Αυτό είναι το κύριο μέλημα, ο στόχος και το όραμά μας

  • Ποιοι είμαστε
  • Η φιλοσοφία μας
  • Τα πρότυπα ποιότητας
  • Οι άνθρωποί μας
  • Οι συνεργάτες μας

Πίσω από το brand UPLAB βρίσκεται ένα σύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής φαρμάκων, που λειτουργεί σύμφωνα με τις ισχύουσες Αρχές Ορθής Παρασκευαστικής Πρακτικής (GMP), διαθέτοντας όλες τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις. Με σεβασμό στον άνθρωπο και τις ανάγκες του σχεδιάζουμε, επιλέγουμε και παράγουμε καινοτόμα φαρμακευτικά σκευάσματα, τα οποία διακινούμε πανελλαδικά μέσα από ένα πολυμελές και σύγχρονο δίκτυο, αποκλειστικά στα φαρμακεία και στις φαρμακαποθήκες.

Στην UPLAB ανταποκρινόμαστε στις πραγματικές ανάγκες του ανθρώπου με σοβαρότητα και επιστημονική τεκμηρίωση, χωρίς να παρασυρόμαστε από πρόσκαιρες τάσεις. Αναπτύσσουμε καινοτόμα προϊόντα, αποτελεσματικά, ασφαλή αλλά και προσιτά σε όλους. Διασφαλίζουμε την ποιότητα των προϊόντων μας, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές και συνεισφέρουμε με το δικό μας τρόπο στο αγαθό της υγείας.

Με αποκλειστικό γνώμονα την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα, στην UPLAB προσφέρουμε υψηλής ποιότητας ιατροτεχνολογικά προϊόντα (medical devices) όλων των κλάσεων, συμπληρώματα διατροφής, καλλυντικά και συμπληρώματα διατροφής για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς, ενώ παράγει αντισηπτικά-βιοκτόνα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ. Όλα τα σκευάσματα είναι γνωστοποιημένα στον ΕΟΦ, ενώ τα καλλυντικά είναι γνωστοποιημένα στο CPNP (Cosmetic Products Notification Portal).

Κοινό όραμα, επιστημονικό υπόβαθρο, ομαδικό πνεύμα, σεβασμός στους συνεργάτες μας: αυτές είναι οι αρχές μας στην UPLAB. Φροντίζουμε για τη συνεχή ενημέρωση των ανθρώπων μας, ενθαρρύνουμε τη δημιουργικότητα, την ομαδικότητα και προσφέρουμε ίσες ευκαιρίες εκπαίδευσης και ανάπτυξης, επενδύοντας στο πιο πολύτιμο κεφάλαιο: στους ανθρώπους μας.

Στην UPLAB διακινούμε τα προϊόντα μας αποκλειστικά στα φαρμακεία και στις φαρμακαποθήκες όλης της χώρας, ενώ αντιπροσωπεύουμε κατ’ αποκλειστικότητα μεγάλες ευρωπαϊκές εταιρίες όπως Apipharma, AronPharma, Aveflor, Biofaktor, Biovico, Gofarm, Pharmacy Lab, Pharmalinea, Signorini Medicale, Silvanols, διευρύνοντας συνεχώς το δίκτυο των συνεργατών μας.